Tel: 064 197 545
Epošta: trgovina.hruska@gmail.com

Trgovina Hruška

Trgovina Hruška je drugačna, kot ste jih vajeni. Nikoli vam ne bomo ponujali vsega, kar ponujajo večje trgovine. Pri nas ne boste dobili jagod pred božičem ali sveže solate celo leto. Trgovina Hruška sledi naravi in letnim časom.

Kupce spoštujemo enako kot spoštujemo kmete, zato želimo prvim zagotoviti najboljšo kakovost po primerni ceni, drugim pa primeren zaslužek od prodanih pridelkov in izdelkov. Iskrenost in poštenost do kupcev in dobaviteljev tvorita temelje naše trgovine.

Imamo spoštljiv odnos do narave in zemlje, zato bodo prostor na policah trgovine Hruška dobili le pridelki in izdelki tistih kmetij, ki imajo tudi sami takšen pristop pri kmetovanju.

Vse ponudnike osebno poznamo in smo jih pred odločitvijo o sodelovanju obiskali. Zato jim zaupamo in zato lahko našim strankam zagotovimo, da gre za ponudbo družinskih kmetij, ki znajo pridelati visoko kakovostne izdelke.

Ker se tudi sami ukvarjamo s kmetijstvom in predelavo, lahko našim kupcem vselej razložimo posamezne postopke pridelave in predelave.

Svežina je poleg načina pridelave in predelave izjemnega pomena, zato bomo za določene pridelke oz. izdelke vpeljali poseben način prodaje, to je na določen dan in/ali po predhodnem naročilu. Do hrane imamo spoštljiv odnos in prepričani smo, da ga imajo tudi naši kupci. Zato ne bomo dovolili, da bi zaradi navidezne odlične založenosti trgovine, hrani na naših policah potekel rok in bi končale v kontejnerju.

Ljudje več ne jemo zgolj zato, da smo siti, pač pa iščemo gastronomske posebnosti, zase in za svoje najdražje želimo dobro, varno in zdravo hrano.

V trgovini Hruška bodo kupci našli davno izgubljene okuse našega podeželja, obenem pa odkrivali nove, sveže.

Skratka – trgovina Hruška je ne le nova trgovina z živili pač pa predstavlja nov način sodelovanja med pridelovalci in kupci – trgovina Hruška je v vseh ozirih stično mesto obojih.

V trgovini Hruška pa boste lahko tudi okušali dobrote, ki jih bomo za vas pripravili v Hruškinem kuhinjskem kotičku. In še veliko zanimivih dogodkov vas bo presenetilo pri trgovini Hruška v Hrušici …

 

Praktične prednosti naše trgovine:

  • Enostaven dostop in bližina obvoznice
  • Velik parkirni prostor
  • Sosednja kavarnica, kjer bomo postregli tudi s Hruškinimi dobrotami ponuja možnost prijetnega druženja po nakupu
  • Neposredna bližina fitnes centra