Praznične dobrote in darila


V duhu prazničnega decembra, smo se tudi pri nas v Hruški dobro založili z vsemi sladkimi in malo manj sladkimi dobrotami, ki jih lahko postavite pod novoletno smrečico, ali pa se z njimi obdarite kar sami; žal Vam gotovo ne bo. 🙂

Pri nas boste, poleg že stalne ponudbe, ki vključuje širok izbor suhega sadja (suhe slive, jabolka, hruške, kaki…) lahko zdaj kupili tudi suhe hruške v mlečni, ter suhe slive v črni čokoladi in pa darilno pakiranje celih suhih hrušk; vse te sadne domače dobrote prihajajo s kmetije Erjavec.

Poleg mlečnih in temnih čokolad Passero unikatnih kombinacij okusov (lešnik-vanilija, hruška-klinčki-cimet, ajda-kava, mak-limona, malina-koriander, sliva-cimet-oreh, bučna semena-kumina, medenjak-ingver), smo v decembru ponudbo popestrili še z njihovimi izvrstnimi domačimi pralinejami. Okusi med katerimi lahko izbirate so: gibanica, traminec, jurka, bezeg in bučno olje.

Gospa Ana, katere odlične domače piškote že poznate pa nam je za praznike spekla tudi izvrstne medenjake iz pirine moke ter pripravila božično pakirano mešanico vseh svojih piškotkov.

Poleg naštetega pa boste pri nas brez dvoma našli še več idej za novoletna darilca; če jih omenim le nekaj: domači ekološki čaji kmetije Korenika, Pergerjevi bomboni ter turški med in ročno narejene lizike, domače marmelade Metka (tudi brez dodanega sladkorja) ter unikatni ročno šivani izdelki za dom ter modni dodatki Okrasnija. Prav tako pa boste pri nas našli vse kar potrebujete za decemberske pogostitve; vrhunska vina, odlične domače suhe mesnine, domač kruh (pečemo ob ponedeljkih, sredah in petkih), ekološka olja (bučno, oljčno…), domače sire ter ostale mlečne izdelke, sokove brez dodanega sladkorja in še in še. 🙂

Tople pozdrave ter lepe praznike in srečno novo leto od vseh nas iz Hruške!